1. Per formar part d'una comunitat creixent que impulsa la incorporació de les noves tecnologies a l’aula com a eina important d’aprenentatge. A través de la comunitat d’Experts tens l’oportunitat de conèixer altres professionals de l'ecosistema empresarial i tecnològic Mobile-Tech.


2. Per ajudar a construir el futur de les pròximes generacions. Com a Expert actues com a referent de la indústria per acostar els alumnes a la realitat del món professional i, alhora, transfereixes experiència i bones pràctiques a les noves generacions per preparar-les per a les oportunitats del segle XXI.


3. Per conèixer el món de l’educació des d’una perspectiva diferent. Tindràs l’oportunitat de viure i veure de prop com els estudiants d’avui aprenen i utilitzen les noves tecnologies i com treballen en equip en un mateix projecte aprenent i posant en pràctica els nous coneixements. Podràs compartir bones pràctiques amb educadors i estudiants, donar el teu punt de vista professional i gaudir de la creativitat de primera mà.